Droppet sovemedisinene – bedret søvnen på naturlig vis

Av: Omana Bender | Publisert: 09.09.2015 | Kategori: Søvn

I 2004 ble Lise Skum diagnostisert med ME og søvnforstyrrelsene som allerede var der – ble større. Etter å ha brukt reseptbelagte sovemedisiner, orket hun ikke flere bivirkninger og valgte et naturlig kosttilskudd – som hjalp!

– Kronisk utmattelsessyndrom gir mye trøtthet i seg selv. Det blir mange slitsomme dager der man orker lite. Da passer det dårlig å være utslitt på grunn av søvnmangel i tillegg.

I to år brukte hun sovetabletter utskrevet av legen, men frykten for å bli avhengig ble for stor. I tillegg var det mange bivirkninger som påvirket hverdagen negativt. Daglig gikk hun som en zombie, og beskriver følelsen som å være litt fyllesyk hver dag.

Søvn - Naturlig preparat: Lise la de reseptbelagte sovepillene på hyllen

Naturlig preparat: Lise la de reseptbelagte sovepillene på hyllen

Løsningen på søvnmangelen lå i naturen

“Dette må jeg prøve, da jeg har prøvd alt annet uten at det har virket” var første tanken da hun kom over en annonse for Sleepwell Forte. Og når hun sier alt, mener hun alt.

– Jeg har virkelig prøvd alt jeg har lest om: Fra kjerringråd for søvnproblemer og ulike helsekostprodukter som urter og te, til reseptbelagte sovetabletter, forteller hun.

Derfor la hun de reseptbelagte sovepillene på hyllen, og har nå brukt det naturlige preparatet Sleepwell Forte i et års tid. Daglig tar hun to kapsler før leggetid, og hun føler endelig at hun har en god søvnrytme.

Jeg har gode erfaringer med Sleepwell Forte. Det funker suverent

– Noen kvelder er verre enn andre, og jeg har en del smerter. Da kan det være at jeg tar en ekstra kapsel for å sove – og da kjenner jeg ingen smerte og sover godt hele natten. Jeg har gode erfaringer med Sleepwell Forte. Det funker suverent, understreker hun.

Ingen bivirkninger med Sleepwell Forte

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

Hun forteller videre om det gode søvnmønsteret hun har fått med Sleepwell Forte: Hun legger seg, får sove og er helt uthvilt når hun våkner om morgenen.

– De som har brukt reseptbelagte sovetabletter vet hvordan det er – man kan ligge å dra seg i senga ganske lenge før man faktisk våkner til liv. Slik er det ikke med Sleepwell Forte. Jeg har ikke tungt for å våkne, og er kvikk hver morgen.

Lise er tydelig fornøyd med å ha ekstra energi til å gjøre det hun vil i hverdagen. Og alle som kjenner 54-åringen fra Alta beskriver henne som “kreative Lise” – noe hun forstår.

Jeg har ikke tungt for å våkne lenger, og er kvikk hver morgen

– Mye av tiden min blir brukt ute i friluft. Det blir mange turer, og alltid kommer jeg tilbake med gjenstander som jeg da liker å lage kreative ting ut fra. Jeg er rett og slett en kreativ sjel, forteller hun.

– Jeg anbefaler virkelig Sleepwell Forte. Ta det fra en som har prøvd alt mellom himmel og jord – fra helsekost til apotek, avslutter Lise.