En bedre hverdag med jevn og uavbrutt søvn

Av: Tonje Robertsen | Publisert: 28.10.2015 | Kategori: Søvn

– Jeg hadde ikke fått sove på allverdens tider, forteller Gyro Trydal Haardsgard (74). En lang periode våknet hun rundt klokken tre hver eneste natt og fikk ikke sove igjen.

Den dårlige søvnen begynte å tære på, og Gyro oppsøkte legen sin.

Søvn - Jeg hadde ikke forventet at det skulle virke så fort som det gjorde, sier Gyro (74), som sover bedre ved hjelp av Sleepwell Forte.

Jeg hadde ikke forventet at det skulle virke så fort som det gjorde, sier Gyro (74), som sover bedre ved hjelp av Sleepwell Forte.

– Da fikk jeg innsovningstabletter som jeg prøvde en periode, men man blir jo så tung i hodet av dem dagen etter. Dessuten var jeg redd for å bli avhengig av tablettene for å kunne sove, så de sluttet jeg med, sier hun.

Gyro forsøkte også ulike kosttilskudd som skulle hjelpe, men ingenting virket. Så bestilte hun Sleepwell Forte etter å ha sett en annonse på Facebook.

Bedre søvn på under en uke

– Det tok ikke en uke engang før det begynte å hjelpe, sier Gyro.

Sleepwell Forte er et naturlig preparat som inneholder kamilleblomst, sitronmelisse og humle. Disse urtene har tradisjonelt vært brukt ved stress og søvnrelaterte problemer.

Urtene i Sleepwell Forte har tradisjonelt vært brukt ved stress og søvnrelaterte problemer

– Jeg hadde ikke forventet at det skulle virke så fort. Nå sover jeg veldig godt helt til morgenen etter.

Kosttilskuddet inneholder også biotin og vitamin B12, som bidrar til normal funksjon av nervesystemer. Dette har positive effekter på kroppen og hjernens evne til å falle i søvn.

En bedre hverdag

I dag har Gyro tatt Sleepwell Forte i nesten ett år.

– Jeg føler meg mye mer opplagt i hverdagen, og ikke tung i hodet, slik jeg gjorde det med innsovningstablettene, sier hun.

Med jevn, uavbrutt søvn og en sunn søvnsyklus natten gjennom, har hverdagen blitt bedre.

Jeg føler meg mye mer opplagt i hverdagen, og ikke tung i hodet, slik jeg gjorde det med innsovningstablettene, sier hun

– Hvis du går rundt og er halvtrøtt, så er det tungt. Det var veldig vondt å ikke få ordentlig søvn, sier hun.

Nå har hun kjøpt seg ny leilighet og anbefaler Sleepwell Forte til mange av de hun snakker med.

– Det fungerer i hvert fall veldig godt på meg, smiler hun.

– En dårlig rygg reduserer meg uansett en del, men hvis jeg i tillegg er søvnig og trøtt, har jeg ikke lyst til å gjøre noe. Jeg har rett og slett mer glede i hverdagen når jeg sover godt!