– Har fått en ny giv

Av: Tormod Myrland Aadnesen | Publisert: 09.09.2015 | Kategori: Søvn

Etter mange år med søvnproblemer fikk Reidun (62) nytt overskudd til familie og venner.

– Fem til seks timers god søvn er helt fantastisk. Jeg har fått en ny gnist!

Reidun A. Øverli smiler bredt. Mange år med søvnproblemer har preget livet lenger enn hun orker å tenke på. Nå tror hun på en ny tilværelse etter at hun begynte med naturpreparatet Sleepwell Forte.

Etter noen få dagers bruk, sov jeg bedre enn på mange år.

– Jeg vil kalle det et skup! Allerede den første natten merket jeg at noe var annerledes. Og etter noen få dagers bruk, sov jeg bedre enn på mange år. Nå er overskuddet og humøret tilbake, jubler 62-åringen fra Mo i Rana. Hun fant endelig en løsning på sine søvnproblemer.

Comeback

Nå håper hun å få mer overskudd til å være sammen med venner og delta på sosiale arrangementer. Hun planlegger allerede comeback i bassenggjengen som trener sammen hver uke.

Søvn - Nå er overskuddet og humøret tilbake for Reidun.

Nå er overskuddet og humøret tilbake for Reidun.

– Og så blir det fint å være enda mer til stede for familien, ikke minst for fireåringen som elsker å være på besøk hos farmor, smiler Reidun.

Rammer stadig flere

Søvnproblemer rammer stadig flere. Mange opplever midlertidige problemer, for eksempel mens barna er små eller i vanskelige perioder. Men når søvnen uteblir over tid, er det fare på ferde. Søvnproblemer kan føre til store konsekvenser for både den enkelte og for samfunnet.

Reidun merket at hennes søvnproblemer forverret andre helseplager, i tillegg til å tære på krefter og humør.

Jeg synes det er bra at ingrediensene er naturlige

– Jeg ble rett og slett litt asosial.  Det er ikke noe artig å stadig takke nei til hyggelige ting fordi man er i dårlig form og «mangler ork». Mine søvnproblemer tok overhånd.

Urter

Sleepwell Forte inneholder urter som er kjent for å være søvnfremkallende. Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin.

I tillegg inneholder Sleepwell Forte vitamin B12 og Biotin, som bidrar til at nervesystemet fungerer godt. På den måten kan preparatet bidra til en sunn søvnsyklus og nytt overskudd i hverdagen.

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

– Jeg synes det er bra at ingrediensene er naturlige. Noen helseplager krever medikamenter, men sovemedisiner jeg svært skeptisk til, sier Reidun.

God bivirkning

Reidun hadde ofte problemer med å sovne om kvelden. Og ofte spratt øyelokkene opp etter en time eller to med urolig søvn. Nå er situasjonen en helt annen.

– Senest i natt sovnet jeg ute problemer etter å ha vært oppe et lite ærend midt på natten. Før var det nesten umulig å sovne igjen hvis jeg våknet, sier Randi og forteller at hun bare har merket én bivirkning av Sleepwell Forte.

– Og den er av det gode slaget. Etter det som har skjedd, har jeg fått ny giv til å gjøre mer for å forbedre helsen på egen hånd. Det er jeg veldig glad for!