Kiara gikk flere døgn uten søvn

Av: Tormod Myrland Aadnesen | Publisert: 26.02.2016 | Kategori: Søvn

Kiara Ravn var stresset og søvnløs. Kosttilskuddet Sleepwell Forte ble redningen.

Kiara Ravn jobber som fotograf og frisør, og har lange og hektiske arbeidsdager. Det er både utfordrende og morsomt – men ikke særlig heldig for et skakkjørt søvnmønster.

– Søvn er en luksus jeg aldri har kunnet ta for gitt. I utgangspunktet tåler jeg ikke mye stress før det påvirker nattesøvnen. I tillegg har jeg slitt med innsovningsvansker helt siden jeg var barn, forteller 29-åringen.

I fjor vinter fikk hun for alvor stifte bekjentskap med søvnløsheten.

– På den tiden befant meg i en ordentlig stressboble, og etter hvert gikk jeg inn i en tilstand av insomnia. I perioder kunne gå flere døgn uten at jeg fikk en eneste time søvn.

Redd for sovemedisiner

Kiaras lege skrev ut sovemedisiner, men pillene ble stort sett liggende urørt i skapet.

Etter hvert gikk jeg inn i en tilstand av insomnia

– Legemidler er nok nyttig i mange situasjoner, men jeg klarte ikke å bruke dem. Jeg er nøye med hva jeg putter i kroppen min, og er redd for bivirkninger. I stedet lette jeg desperat etter et naturlig og ufarlig alternativ, og prøvde alt fra «sov godt»-te til meditasjonsteknikker, uten nevneverdig resultat.

 Naturlige ingredienser

DØGNDOSE

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

En kveld Kiara luftet frustrasjonen rundt søvnløsheten sin overfor en venninne, ble hun tipset om Sleepwell Forte.

– Hun fortalte at dette kosttilskuddet hadde hjulpet både henne og kjæresten hennes. I tillegg fikk jeg vite at det bare inneholder naturlige ingredienser, som kamille og vitamin B12. Jeg hadde prøvd så mye rart og var skeptisk, men jeg bestilte likevel en prøvepakke og håpet på det beste, smiler Kiara, som uansett ikke forventet umiddelbare resultater.

Uthvilt hver morgen

Hun ble svært overrasket da hun merket effekten av Sleepwell Forte allerede den andre natten.

– Etter én uke lente jeg meg ene og alene på Sleepwell Forte. Jeg sov bedre, var mindre rastløs og følte meg mer uthvilt hver morgen. Og selv om jeg fremdeles våknet i løpet av natten, sovnet jeg igjen – i stedet for å ligge våken i flere timer, slik jeg var vant til.

Kiara merket effekten av Sleepwell Forte allerede den andre natten

Etter fire måneder bruker Kiara fremdeles Sleepwell Forte hver dag.

– Selv om jeg kanskje ikke trenger det i like stor grad som før, ser jeg uansett på Sleepwell Forte som et ekstra vitamintilskudd som bare er sunt for kroppen. Og når jeg legger meg om kvelden, føles det veldig trygt å vite at jeg kan se fram til en god natts søvn.

Basert på urter

3 grunner til at Kiara anbefaler Sleepwell Forte:
  • Det er et naturlig produkt, slik at jeg kan bruke det med god samvittighet
  • Det er reseptfritt, billig og kommer rett i postkassen
  • Det funker! Hilsen en med alt for mye erfaring med søvnløshet

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Sleepwell Forte er et naturpreparat som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og på den måten kan preparatet bidra til et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Oppsøk lege hvis du har alvorlige og langvarige søvnproblemer.