– Nå kan jeg leve livet som jeg vil

Av: Tormod Myrland Aadnesen | Publisert: 04.09.2015 | Kategori: Søvn

Slik ble Anne (55) kvitt sine søvnproblemer.

– Jeg har en krevende jobb og liker å være aktiv. Men når jeg får for lite søvn orker jeg ingenting. Kreftene suges ut av kroppen, forteller Anne Lelienhof.

55-åringern fra Nesttun i Bergen har slitt med uregelmessig og dårlig søvnrytme helt siden hun var i 30-årene.

Anne har slitt med uregelmessig og dårlig søvnrytme helt siden hun var i 30-årene

– Jeg sovner som regel ved leggetid, men våkner i perioder og er lys våken etter noen få timer. Så ligger jeg og venter på at klokken ringer klokken syv. Følelsen av panikk er helt grusom, sier Anne. Hun vet hva søvnproblemene skyldes, men forteller at hun av natur er en grubler.

Søvn - Anne liker å være i aktivitet og er fornøyd med overskuddet hun får av god søvn.

Anne liker å være i aktivitet og er fornøyd med overskuddet hun får av god søvn.

– Små ting kan gjøre meg urolig. Og det er rart med bekymringer: De blir alltid større om natten.

Krevende jobb

Anne jobber turnus ved en statlig barnevernsinstitusjon. Etter en intensiv periode har hun mange fridager. Det gir henne muligheten til å hente seg inn.

– Å jobbe med ungdommer krever fysisk og psykisk overskudd. Men når jeg ikke sover ordentlig, er det vanskelig å finne ny energi.

Sov hele natten

Anne har alltid vært svært forsiktig med medikamenter. Frykten for å bli avhengig av sovemedisiner er stor. Men da hun så en annonse for naturpreparatet Sleepwell Forte, bestemte hun seg for å gi det en sjanse.

Frykten for å bli avhengig av sovemedisiner er stor

– Jeg tenkte «ok, jeg prøver!» Jeg var smått desperat etter en langvarig periode med dårlig søvn, forteller Anne. Hun beskriver virkningen av Sleepwell forte som «nesten ufattelig».

– Jeg forventet selvsagt ikke en umiddelbar effekt, men allerede den andre natten sov jeg som et barn. Jeg kan fremdeles våkne midt på natten. Forskjellen er at jeg nå kan sove videre. Å få åtte timers søvn oppleves som et lite mirakel!

Ser lyst på fremtiden

Anne lever sunt. Hun liker å være i aktivitet, spiser riktig og er måteholden med alkohol. Tidligere kunne et lite glass vin ødelegge nattesøvnen.

– Men forrige helg kunne jeg kose meg med et par glass til maten uten å bli straffet. Og nylig var jeg på en lang og deilig skitur. Når jeg får nok søvn kan jeg leve livet slik jeg ønsker. Samboeren min er også fornøyd. Når jeg er blid, drypper det på ham, smiler Anne.

Hun beskriver virkningen av Sleepwell forte som «nesten ufattelig»

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

Urter

Sleepwell Forte inneholder urter som er kjent for å være søvnfremkallende. Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester. I tillegg bidrar vitamin B12 og Biotin til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem.

Sleepwell forte kan hjelpe deg med å få en sunn søvnsyklus og nytt overskudd i hverdagen.