– Nå sover jeg mange timer i strekk

Publisert: 08.09.2015 | Kategori: Søvn

Diabetessyke Terje led av søvnproblemer. Naturpreparatet Sleepwell Forte har gitt ham god søvn og økt livskvalitet.

– Ja, gurimalla! Nå er det opp om morran og tjo og hei! Klart det er deilig!

Terje Ree smiler bredt. Og den blide Grimstad-mannen har grunn til å være fornøyd. Etter å ha slitt med søvnproblemer i 10–15 år, er han endelig i gjenge.

– Det er så lenge siden jeg har hatt følelsen av å våkne uthvilt om morgenen. Det er jo ikke bra for helsa å ligge våken og gruble. Man blir sliten og utilpass, sier Terje.

Diabetes

63-åringen mistenker at diabetes 1, som han har hatt i over 40 år, kan være grunnen til at han opplever søvnproblemer.

Etter å ha slitt med søvnproblemer i 10–15 år, er han endelig i gjenge

– Jeg vet i hvert fall at mange diabetessyke opplever søvnproblemer, forteller Terje. Tidligere har han brukt medikamenter utskrevet av lege for å få sove.

– Men de måtte jeg kutte ut. Jeg tar nemlig medisiner fordi jeg har svært ømfintlig hud som følge av sykdommen. I tillegg sliter jeg med smerter på grunn av slitasjeskader i skuldrene. Kombinasjonen av legemidlene ga meg ordentlig «hang over».

Mange timer i strekk

Terje oppdaget Sleepwell Forte gjennom en annonse på nettet. Han bestemte seg for å bestille en prøvepakke av naturpreparatet.

– Det gikk noen dager uten at jeg merket forandring. Men etter en liten uke slo effekten til. Plutselig en natt sov jeg mange timer i strekk. Og da jeg våknet, var jeg uthvilt. Det var en deilig følelse. Endelig noe som hjalp mot mine søvnproblemer!

Bivirkninger

Terje må som regel opp en gang midt på natten for å ta smertestillende mot skulderplagene, men har ingen problemer med å få sove igjen når han er tilbake under dynen.

– I tillegg merker jeg ingen bivirkninger av å bruke Sleepwell Forte sammen med legemidler, sier Terje, som liker å være aktiv og holde formen ved like. Etter at han fikk nattesøvnen tilbake, har treningen gått mye lettere.

I tillegg merker jeg ingen bivirkninger av å bruke Sleepwell Forte sammen med legemidler

– God søvn er viktig for den generelle livskvaliteten. Det kan samboeren skrive under på. Det er klart at de urolige nettene også gikk ut over henne.

Basert på urter

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat som blant annet inneholder tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, på den måten kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.