– Nå våkner jeg uthvilt hver morgen

Av: Tormod Myrland Aadnesen | Publisert: 08.09.2015 | Kategori: Søvn

Irene Larsen sov et par timer hver natt. Naturpreparatet Sleewell Forte ga henne søvnen og overskuddet tilbake.

– Jeg husker følelsen av panikk. Følelsen av å ligge våken, se på klokka og vite at man snart skal på jobb, er skremmende, forteller Irene Larsen..

Hennes søvnproblemer begynte i forbindelse med overgangsalderen. Hun fikk ikke sove om kvelden, kunne kaste seg fra side til side i sengen i timer før hun endelig falt til ro – og våknet etter kort tid.

Etter kort tids bruk merket hun forandring.

– Men kroppen venner seg til det utroligste. I en periode på to, tre år fungerte jeg i full jobb med et par timers søvn hver natt. I lengden går det selvsagt ikke, sier 62-åringen fra Trondheim.

Søvn -

Sleepwell Forte endret søvnmønsteret

Irene leste seg opp på temaet søvnproblemer og forsøkte det meste av naturpreparater fra apotek og helsekostbutikker. Ingenting hjalp. Sovemedisinene hun fikk av legen la hun bort etter kort tid.

– Riktig nok fikk jeg sove, men våknet midt på natta helt oppkavet av noe jeg nærmest vil kalle hallusinasjoner.

Da hun kom over en annonse for Sleepwell Forte, bestemte Irene seg for å gi naturpreparatet en sjanse. Etter kort tids bruk merket hun forandring.

– Allerede etter et par uker var søvnmønsteret et helt annet. Jeg falt raskt i søvn, og hvis jeg våknet i løpet av natten, var det bare å snu seg rundt og sove videre forteller hun. Plutselig var Irene sine søvnproblemer en saga blott.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og derfor føre til raskere innsovning og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte inneholder blant annet tre urter som er kjent for å være søvnfremkallende.

Dette hjelper kroppen med å falle i søvn

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, på den måten kan preparatet bidra til et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

Hodepinen forsvant

– Etter at jeg begynte med Sleepwell Forte våkner jeg uthvilt hver morgen, sier Irene og forteller at den vedvarende hodepinen er borte, mens overskuddet og humøret er tilbake.

– Det merkes på både jobben og hjemmebane. Mannen min er nok like glad som meg for det som har skjedd!