– Slutter ikke med Sleepwell Forte før jeg ligger i pennalet

Publisert: 09.05.2016 | Kategori: Søvn

Slik løste Ola Dæhli (55) søvnproblemene.

Etter 10–15 år med stadig større søvnproblemer, så Ola Dæhli ingen annen løsning enn å be legen sin om sovemedisiner.

– Men han nektet, forteller 55-åringen fra Hamar.

Mange blir avhengig av reseptbelagte medisiner, men opplever samtidig at effekten gradvis avtar

– Jeg fikk vite at medisiner kunne hjelpe på kort sikt, men at de over tid ville gjøre større skade enn nytte. Mange blir avhengig av reseptbelagte medisiner, men opplever samtidig at effekten gradvis avtar og blir borte. Og da har man bare fått et nytt problem.

Søvn - - Jeg får nok søvn, og er ikke lenger frustrert, sier Ola Dæhli.

- Jeg får nok søvn, og er ikke lenger frustrert, sier Ola Dæhli.

Søvnløse netter

I stedet for sovemedisiner ga legen Ola resept på innsovningstabletter, som hjalp ham å sovne. Like fullt våknet han som regel en time eller to etter leggetid. Resten av natta lå han ofte mer eller mindre søvnløs.

– Men det er rart hvordan kroppen vår er skrudd sammen. Jeg jobbet fullt og hang med i hverdagen, selv om jeg på det verste kunne gå både ett og to døgn nesten uten søvn. Samtidig gjorde situasjonen meg oppgitt og irritert. Jeg tenkte mye på hvordan livet kunne ha vært hvis jeg bare kunne få nok søvn, sier Ola, som jobber som rådgiver og IKT-koordinator innenfor helsevesenet.

Bedre livskvalitet

For to år siden bestemte Ola seg for å prøve naturproduktet Sleepwell Forte. Effekten meldte seg raskt, og har vedvart siden.

Jeg får nok søvn, og er ikke lenger frustrert og lei – bare glad!

– Jeg sover i lengre etapper. Og hvis jeg våkner i løpet av natten, får jeg som regel sove igjen. Jeg får nok søvn, og er ikke lenger frustrert og lei – bare glad! Livskvaliteten er mange hakk bedre, forteller han.

100 prosent naturlig

DØGNDOSE

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%
    * = prosent av referanseverdi

Sleepwell Forte inneholder kun naturlige virkestoffer. Urtene kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin, og er kjent for å være søvnfremkallende. Virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester. I tillegg inneholder Sleepwell Forte Biotin og Vitamin B12, som bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem.

– Det er ekstra trygt å vite at Sleepwell Forte er 100 prosent naturlig. Det er jo virkningen jeg er ute etter, nemlig ingen bivirkninger, smiler Ola, som tar to piller før leggetid som fast kveldsritual.

– Det kommer jeg til å fortsette med! Jeg slutter ikke med Sleepwell Forte før jeg ligger i pennalet!