Søvntilskudd går sin seiersgang i Norge

Av: Tormod Myrland Aadnesen | Publisert: 08.09.2015 | Kategori: Søvn

Ligger du våken om nettene? Opplever du søvnproblemer? Naturpreparatet Sleepwell Forte hjelper flere tusen norske kvinner og menn med god nattesøvn.

Da vi lanserte naturpreparatet Sleepwell Forte, kom vi raskt i kontakt med mange nordmenn som lette etter en vei ut av sine søvnproblemer.

Det tok ikke lang tid før vi opplevde en strøm av fornøyde kunder.

Mange fortalte at de hadde benyttet seg av andre naturpreparater og/eller sovemedisiner, men at preparatene virket dårlig og at medikamentene hadde bivirkninger, for eksempel i form av «hangover».

Varm velkomst

Det tok ikke lang tid før vi opplevde en strøm av fornøyde kunder. Mange har ønsket å fortelle andre om sine erfaringer med Sleepwell Forte, og den siste tiden har du kunnet lese om Marianne fra Harstad, Terje fra Grimstad, Anne fra Bergen, Arvid fra Sandnes, Elisabeth fra Fredrikstad, Elfrid fra Kongsberg og mange andre som forteller at de endelig sover godt om natten. Flere tusen nordmenn har fått bukt med sine søvnproblemer!

«Jeg har fått en ny gnist», sier Reidun fra Harstad. «Nå våkner jeg uthvilt hver morgen», forteller Irene fra Trondheim. «Jeg får mer ut av dagene», konstaterer Bjørn Ronald fra Asker. Her kan du se og høre Irene og Reidun fortelle om deres erfaringer med Sleepwell Forte:

Årsakene til dårlig søvn er ofte sammensatte, men det er tydelig at Sleepwell Forte har bidratt til at våre kunder, mange tusen i tallet, sover bedre om natten og blir en bedre utgave av seg selv på dagtid. Det gjør oss glade og stolte.

Sover som et barn

Du trenger søvn like mye som du har behov for mat og klær. Når du sover, er kroppen og hjernen på service. Celler skal repareres, avfallsstoffer fjernes og informasjon behandles og sorteres.

Sleepwell Forte har bidratt til at våre kunder, mange tusen i tallet, sover bedre om natten

Da du var liten, var søvnen dyp og bekymringsløs. Du sov bokstavelig talt som et barn. Men som voksen har du trolig opplevd at god søvn ikke lenger er så enkelt. De fleste har opplevd søvnproblemer. Det kan ha vært i forbindelse med eksamen, da de fikk egne barn eller fikk store utfordringer på jobben eller i privatlivet.

En tredjedel har søvnproblemer

Søvnproblemer rammer mange. I Norge antar vi at en tredjedel av befolkningen til en hver tid sliter med dårlig søvn, mens en av ti har alvorlige og vedvarende søvnproblemer. Når søvnproblemer blir en varig tilstand, er det fare på ferde. Over tid kan lite og/eller dårlig søvn føre til at du ikke fungerer optimalt hjemme og på jobb. Søvnmangel knyttes dessuten direkte til en rekke lidelser og sykdommer av både psykisk og fysisk art.

Basert på urter

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet. Preparatet Sleepwell Forte er et naturpreparat som blant annet inneholder tre urter kjent for sine søvnfremkallende egenskaper.

Urtebaserte naturpreparater kan virke avslappende og føre til raskere innsoving og bedre søvnkvalitet.

Kamilleblomst, sitronmelisse og humle benyttes i mye innen tradisjonell urtemedisin, og virkningen er dokumentert i en rekke kliniske tester.

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

Sleepwell Forte inneholder i tillegg Biotin og Vitamin B12. De bidrar til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem. Dette hjelper kroppen med å falle i søvn, og slik kan preparatet bidra til at et bedre søvnmønster og en mer uthvilt hverdag – på naturlig vis.

Oppsøk lege hvis du har alvorlige og langvarige søvnproblemer.