– Tryggere å bruke et naturlig preparat

Av: Omana Bender | Publisert: 08.09.2015 | Kategori: Søvn

Laila Gerhardsen har hatt søvnvansker i mange år, og den dårlige søvnkvaliteten gjorde at hun var mye trøtt og sliten. – Faktisk tror jeg de går så langt tilbake i tid som 10 år, sier hun.

For 10 år siden var 69-åringen fra Svelvik fortsatt i jobb, og mistenker at stress på jobben var årsaken til søvnløse netter.

– Det ble ikke bedre da jeg fant ut at jeg hadde søvnapné i tillegg. Det er veldig slitsomt når man aldri kommer i en dyp søvn – som er viktig for at kroppen skal få restitusjon og at man skal være uthvilt dagen etter, sier Laila.

Naturlig produkt uten bivirkninger

Etter flere år med både dårlig og lite søvn oppsøkte hun lege for å få slutt på søvnløsheten.

– Det eneste jeg var sikker på var at jeg ikke ønsket å bruke reseptbelagte sovetabletter som var vanedannende, og fikk derfor utskrevet muskelavslappende.

Et naturlig produkt som er både tryggere og uten bivirkninger

Men da hun kom over en reklame for Sleepwell Forte valgte hun å prøve det, til tross for litt skepsis da hun mener de fleste lover mer enn de kan holde.

– Jeg er glad for at jeg valgte å gi Sleepwell Forte en sjanse. Det er et naturlig produkt som er både tryggere og uten bivirkninger.

Nå har Laila brukt Sleepwell Forte i et par år. Hun merket tidlig at dette var noe hun ønsket å fortsette med.

– Jeg tar to kapsler hver kveld før jeg legger meg, og sover fint hele natten. Noen ganger våkner jeg selvsagt, men da har jeg ingen problemer med å sovne igjen. Og når jeg våkner om morgenen – ja, da er jeg helt uthvilt, sier en tydelig fornøyd Laila.

Bedre søvnkvalitet og en bedre hverdag

Etter at hun ble pensjonist gjenopptok hun treningen, og har nå tre økter i uken for å holde seg i form.

– Jeg skaffet meg en treningsklokke som holder styr på treningsøktene, antall skritt og kilometer jeg tilbakelegger. Daglig synkroniserer jeg den med PCen og får en oversikt over alt dette, i tillegg til antall kalorier som er brent.

Det er tydelig at Sleepwell Forte har gitt meg bedre søvnkvalitet

Laila går med treningsklokken døgnet rundt, og den har vist seg å være en god måler av søvnmønsteret hennes også.

Døgndose

Anbefalt døgndose er 2 kapsler. 60 kapsler per pakke (1 mnd forbruk)

Innhold per døgndose (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

– Den viser hvor mange timer og når jeg har hatt dyp søvn, lett søvn og når jeg eventuelt har vært våken i løpet av natten. Det er tydelig at Sleepwell Forte har gitt meg bedre søvnkvalitet, og på denne kan jeg dokumentere dette, forklarer hun.

Bidrar til en sunn søvnsyklus

Sleepwell Forte inneholder kamilleblomst, sitronmelisse og humle som benyttes mye innen tradisjonell urtemedisin. Disse urtene er kjent for å være søvnfremkallende – og Sleepwell Forte kan derfor hjelpe deg med å få en sunn søvnsyklus og nytt overskudd i hverdagen. I tillegg bidrar vitamin B12 og Biotin til normal psykologisk funksjon og et velfungerende nervesystem.

– Dette er absolutt noe jeg anbefaler. Jeg ser at preparatet fungerer, ellers hadde jeg ikke fortsatt å bruke det. De gangene jeg har gått tom for Sleepwell Forte har jeg brukt de reseptbelagte medisinene jeg har, men jeg sover ikke noe bedre med dem og foretrekker derfor Sleepwell Forte som er tryggere, avslutter Laila.